top of page
  • Writer's pictureLegal Business World

Van Benthem & Keulen introduceert digitale Dawn Raid Manual voor zeven autoriteiten


Utrecht, 8 mei 2017 - De VBK Dawn Raid Manual stelt organisaties in staat adequaat te reageren bij een inval door de autoriteiten. De customized Flowchart wordt geïnstalleerd bij verschillende functietypen in de organisatie, zoals de receptionist, woordvoerder, IT-specialist, begeleider en werknemer.

Met deze tool komt Van Benthem & Keulen tegemoet aan de wens van klanten die graag goed voorbereid willen zijn op een mogelijke inval. De interactieve PDF zorgt ervoor dat alle betrokkenen snel en op de juiste wijze kunnen reageren. Er is gekozen voor deze vorm, omdat een app in deze situatie niet voldoende overzicht biedt en niet altijd op privé-telefoons wordt gedownload. Een papieren versie kan gemakkelijk kwijt of verouderd raken. Een digitale desktop-variant biedt dan de meeste beschikbaarheid.

De Flowchart wordt aangepast aan organisatie en mensen, zodat na de bijbehorende Dawn Raid workshop, een op de klant afgestemde tool ter beschikking staat. De VBK Dawn Raid Manual kan worden toegepast bij de volgende autoriteiten:

  1. Autoriteit Consument & Markt;

  2. Autoriteit Financiële Markten;

  3. Autoriteit Persoonsgegevens;

  4. De Nederlandsche Bank;

  5. Europese Commissie;

  6. Inspectie voor de Gezondheidszorg;

  7. Nederlandse Zorgautoriteit.

Bijgevoegd zijn twee voorbeelden van de VBK Dawn Raid Manual. Meer informatie vindt u op www.vbk.nl/kantoor/tools/dawn-raid-manual/.

Voor meer informatie of aanvragen verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Van Benthem & Keulen, Murk Vlietstra, marketing manager, T (030) 259 5959 of E murkvlietstra@vbk.nl.

 

Over Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Het kantoor richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en vermogende particulieren. Daarnaast is het sterk vertegenwoordigd in de zorg-, onderwijs-, overheids-, financiële en retailsector. Van Benthem & Keulen is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van meer dan 148 advocatenkantoren in 82 landen. Van Benthem & Keulen gelooft in pro-actieve dienstverlening, hanteert een pragmatische aanpak en maakt hoogwaardige dienstverlening toegankelijk met een uniek serviceconcept: vanDienst.

Van Benthem & Keulen bekleedt positie 21 in de Top 50 kantoren van Nederland en positie 5 van de snelst groeiende kantoren in Nederland (2012 – 2017). (bron: Advocatie.nl) www.vbk.nl.

bottom of page