top of page
  • Writer's pictureLegal Business World

Showtime voor de professional die wil excelleren in het juridische vak


“Mag ik iets onder uw aandacht brengen en een vraag stellen?

Hebt u het arbeidsmarkt onderzoek ‘werken in de advocatuur’ gelezen dat in december 2017 is verschenen?

Ik schreef er een artikel over, waarin ook de conclusies zijn gedeeld uit het arbeidsmarktonderzoek dat uitgevoerd is in het notariaat en de fiscaliteit. De conclusies uit de diverse onderzoeken heb ik voor u op een rijtje gezet. Hierbij ook de link naar het artikel

Een vraag die in de huidige juridische arbeidsmarkt steeds belangrijker wordt is: hoe behoudt u, met name juridische, professionals binnen uw organisatie? Hoe voorkomt u uitval en vertrek? Mijn antwoorden op deze vragen en tips worden gedeeld in het artikel.

Nieuw event: Master Yourself

Als voormalig juriste weet ik als geen ander hoe belangrijk concrete tools en tips zijn om toe te kunnen passen in de praktijk. Dat is de reden waarom ik op 4 april 2018 een event organiseer speciaal voor juridische professionals!

In dit event staat de mens achter de meester centraal en geef ik juristen van allerlei pluimage (advocaten, (kandidaat)notarissen, fiscalisten, gerechtsdeurwaarders) praktische tools en tips om te kunnen excelleren in hun rol als professional. Klik hier voor meer informatie

Samen met de gastsprekers, en andere specialisten in praktische korte ‘meesterdates’ behandelen we onder andere de volgende thema's:

  • Het belang van de juiste mindset;

  • Communicatie vaardigheden;

  • Goed kunnen plannen en organiseren;

  • en oog hebben voor eigen vitaliteit.

Doelstelling is dat juristen zich persoonlijk verder ontwikkelen en daardoor groeien in hun rol.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@meesterlijkcontact.nl, of telefonisch 06-12557140

bottom of page