top of page
  • Writer's pictureLegal Business World

Julius Scholten Associate Editor voor LegalBusinessWorld Nederland


Mr Julius Scholten, eigenaar van Maatwerkcontract, mede oprichter van Law4ce, business coach met een passie voor vernieuwing en (mede-) organisator van diverse ronde tafels, netwerkbijeenkomsten en het succesvolle seminar De Zaak Op Orde, zal als Associate Editor toetreden tot LegalBusinessWorld Nederland. Reeds geruime tijd deelt Julius zijn kennis en ervaring met lezers van LegalBusinessWorld in de vorm van artikelen en interviews.

In 2019 zal hij als Associate Editor op zoek gaan naar interessante ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de markt. De nadruk ligt hierbij op interviews met de professionals die werkzaam zijn in de juridische sector. Ook zal hij weer in gesprek gaan met de sprekers van het seminar De Zaak Op Orde 2019.

Joek Peters, CEO van LegalBusinessWorld: "We kijken uit naar de verdere samenwerking met Julius. We hebben hem leren kennen als een gedreven professional met een groot netwerk en een intrinsieke drive om juristen, kantoren en bedrijven echt verder te helpen in hun groei, iets wat perfect past bij onze doelstelling om kennis en informatie over 'The Business of Law' op een transparante wijze te delen"

Namens het gehele LegalBusinessWorld Team wensen wij Julius succes toe, en we kijken uit naar de verdere samenwerking met hem!

bottom of page